Forskellen mellem overspændingsbeskytter og stopper

DC Surge Arrestor 2P_页面_1

Overspændingsbeskyttere og lynafledere er ikke det samme.

Selvom begge har funktionen at forhindre overspænding, især at forhindre lynoverspænding, er der stadig mange forskelle i anvendelsen.

1. Aflederen har flere spændingsniveauer, der spænder fra 0,38KV lavspænding til 500KV UHV, mens overspændingsbeskyttere generelt kun har lavspændingsprodukter;

2. Aflederen er installeret på det primære system for at forhindre direkte indtrængen af ​​lynbølger.Overspændingsbeskytteren er for det meste installeret på det sekundære system.Efter at lynaflederen har elimineret den direkte indtrængen af ​​lynbølger, eliminerer lynaflederen ikke lynbølgen.Yderligere foranstaltninger

3, aflederen skal beskytte elektrisk udstyr, og overspændingsbeskytteren er for det meste til at beskytte elektroniske instrumenter eller instrumenter;

4. Fordi lynaflederen er forbundet til det elektriske primære system, skal den have tilstrækkelig ekstern isoleringsevne, og udseendets størrelse er relativt stor, og overspændingsbeskytteren kan gøres lille på grund af den lave spænding.

 

Forskellen mellem overspændingsbeskytter og afleder er:

1. Anvendelsesfeltet kan opdeles fra spændingsniveauet.Aflederens nominelle spænding er <3kV til 1000kV, lavspænding 0,28kV, 0,5kV.

Overspændingsbeskytterens nominelle spænding er k1,2kV, 380, 220~10V~5V.

2, Beskyttelsesobjektet er anderledes: aflederen skal beskytte det elektriske udstyr, og SPD-overspændingsbeskytteren skal generelt beskytte den sekundære signalsløjfe eller til slutningen af ​​den elektroniske instrumentering og andre strømforsyningssløjfer.

3. Isolationsniveau eller trykniveau er forskelligt: ​​Modstandsspændingsniveauet for elektrisk udstyr og elektronisk udstyr er ikke en størrelsesorden, og restspændingen af ​​overspændingsbeskyttelsesanordningen skal svare til beskyttelsesobjektets modstå spændingsniveau.

4. Forskellige installationspositioner: Aflederen er generelt installeret på et system for at forhindre direkte indtrængen af ​​lynbølger og beskytte luftledninger og elektrisk udstyr.SPD-overspændingsbeskytteren er installeret på det sekundære system, hvilket eliminerer lynbølger i aflederen.Efter direkte indtrængen, eller aflederen ikke har de supplerende foranstaltninger til at eliminere lynbølgen;derfor er aflederen installeret ved den indgående linje;SPD'en er installeret ved endeudtaget eller signalkredsløbet.

5. Forskellig strømningskapacitet: lynafleder, fordi hovedrollen er at forhindre lynoverspænding, så dens relative strømningskapacitet er større;og for elektronisk udstyr er dets isolationsniveau meget mindre end det elektriske udstyr i generel forstand, det er nødvendigt at SPD på lynoverspænding Det er beskyttet af driftsoverspænding, men dets gennemstrømningskapacitet er generelt lille.(SPD er generelt i enden og vil ikke være direkte forbundet til luftledningen. Efter strømgrænsen for det øvre trin er lynstrømmen blevet begrænset til en lavere værdi, så SPD'en med en lille flowkapacitet kan beskytte fuldt ud flowet. Værdien er ikke vigtig, det vigtige er resttrykket.)

6. Andre isoleringsniveauer, parametrenes fokus osv. har også store forskelle.

7. Overspændingsbeskytteren er velegnet til finbeskyttelse af lavspændingsstrømforsyningssystemet.Forskellige AC/DC strømforsyninger kan vælges i henhold til forskellige specifikationer.Overspændingsbeskytteren har stor afstand fra frontoverspændingsbeskytteren, så kredsløbet er tilbøjeligt til at oscillere overspænding eller anden overspænding.Fin overspændingsbeskyttelse til terminaludstyr, kombineret med overspændingsbeskytteren før stadiet, er beskyttelseseffekten bedre.

8. Aflederens hovedmateriale er for det meste zinkoxid (en af ​​metaloxidvaristorerne), og overspændingsbeskyttelsens hovedmateriale er forskelligt i henhold til anti-overspændingsniveauet og klassificeringsbeskyttelsen (IEC61312), og designet er forskellige.Almindelige lynafledere er meget mere præcise.

9. Teknisk set når aflederen ikke niveauet for overspændingsbeskytteren med hensyn til responstid, trykbegrænsende effekt, omfattende beskyttelseseffekt og anti-aldringsegenskaber.

 

solsystem produkter


Posttid: Mar-04-2021

Send din besked til os:

Skriv din besked her og send den til os